Șampon și mască Nutri-reparatoare Yves Rocher – review

Salutare! Astăzi dedic review-ul gamei pentru păr Nutri-Reparatoare de la Yves Rocher destinată părului uscat și deteriorat. Am un păr dificil și pot spune că încă nu am un produs preferat cu care să fiu pe deplin mulțumită. Mereu am fost în căutare de produse ,,minune” care să aibă grijă de podoaba mea capilară. Ce-i drept, este pretențios, însă am noroc că este des și destul de puternic de la mamă natură. Am achiziționat produsele în urmă citirii unor păreri pozitive, cât și datorită ofertei tentate din fiecare luna a celor de la Yves Rocher. Nu am stat pe gânduri și am plasat o comandă.

DSC_0530

Șamponul are o formulă fără silicon și vine într-un ambalaj reciclabil cu o cantitate de 300 ml. Conține 96% ingrediente de origine naturală și o bază de curățare de origine vegetală. De asemenea, se specifică faptul că nu conține parabeni și nici conservanți, ceea ce mă bucură. Produsul promite un păr hrănit, neted, strălucitor și sănătos datorită uleiului de jojoba bio.
În ceea ce DSC_0533privește părul meu, care este un păr normal spre gras cu rădăcini sensibile și vârfuri uscate, fucționează în anumite limite. Într-adevăr, îmi curată părul foarte bine, însă, tendința de îngrășare este una rapidă. Evident nu mă surprinde nimic pentru că știu cât de mofturos este părul meu. Ulterior, l-am încercat alternându-l cu șamponul purifiant tot de la aceeași firmă, utilizând șamponul nutri-reparator doar pe păr, evitând rădăcină. Așa parcă părul nu se mai îngrășa la fel de repede. Ca și rezultat, da, pot spune că mi-a protejat părul, l-a hrănit și l-a făcut mătăsos. De asemenea, în păr rămâne un miros plăcut și discret ce persistă destul de mult timp. În ansamblu, produsul este unul care își face treabă, însă depinde în mare măsură și tipul de păr.

Masca este îmbogățită cu o formulă ce conține pe lângă ulei dDSC_0536e jojoba, karite și unt de shea. La fel că și șamponul, nu conține parabeni, coloranți sau silicon. Are o cantitate de 150 de ml și tot un ambalaj reciclabil. De acest produs sunt îndrăgostită. O aplic după fiecare spălare evitând rădăcinile. Face o treabă foarte bună și îmi hidratează părul în profunzime, îl lasă fin. Folosesc foarte des placa, iar masca mă ajută să îmi îngrijesc părul cât mai bine pentru a evita transformarea lui într-o veritabilă mătură.
Ca și textură, ambele produse sunt asemănătoare unei creme hidratante.

Un minus al măștii este prețul care este destul de mare în raport cu cantitatea. Însă, calitatea cred că este cea importantă. Prețul variază între 27 și 38 lei. Șamponul are un preț cuprins între 11,5 și 15,5 lei, rentabil zic eu.
Per total, notă 9/10 pentru ambeleproduse. Apreciez compoziția lor, cât și ambalajul eco-friendly și cu siguranță le recomand fețelor cu păr dificil ca al meu.
Voi ați încercat aceste produse sau alte produse pentru păr Yves Rocher?
XOXO

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s